Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Polysysteem met stormbuizen

  • Openingen met een breedte tot 100m en een hoogte tot 2,5m
  • Opent van onder naar boven
  • Polyvalent karakter: hanteerbaar bij tal van toepassingen!
  • Maatwerk
  • Essentiële onderdelen bestaan uit RVS
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Werking

Het afsluitgordijn rolt op van onder naar boven; de luchtinlaat vindt dus onderaan plaats. Het afsluitgordijn wordt vanuit het midden van de opening met een schuifcardanas aangedreven. Het systeem wordt vaak bij kippenstallen of varkensstallen toegepast. Door het polyvalent karakter van het systeem kan het ook bij tal van andere situaties toegepast worden. 

Het systeem wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 10cm bovenaan en 15 cm onderaan nodig. 

Bediening

Naargelang de keuze kan het Polysysteem met de hand (zwengel) of motorisch bediend worden. 

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is.

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

Veiligheid

We vinden veiligheid bij het gebruik van onze systemen erg belangrijk. Daarom kan een klimaatcomputer er enkel op aangesloten worden op voorwaarde dat het systeem hoger dan 2,70m van de grond hangt. Indien dit niet het geval is, kunt u ervoor kiezen om vogelgaas te plaatsen voor het systeem. Als een systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, is het veiliger dat er windbreekgaas voor de draaiende rol geplaatst wordt. Zo is de kans op ongelukken miniem. 

*Zie algemene voorwaarden

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen