Polysysteem met voordoek

Neem vrijblijvend contact met ons op

Контактная форма

Naam
Информационный бюллетень

Какие информационные бюллетени вы хотели бы получать?

  • Openingen met een breedte tot 100m en een hoogte tot 2,5m
  • Opent van onder naar boven
  • Polyvalent karakter: hanteerbaar bij tal van toepassingen!
  • Vogeldoek verkrijgbaar in verschillende windbreekfactoren
  • Maatwerk
  • Bevestigingsmaterialen bestaan uit RVS
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Constructie en werking

Het afsluitgordijn rolt op van onder naar boven; de luchtinlaat vindt dus onderaan plaats. Het afsluitgordijn wordt vanuit het midden van de opening met een schuifcardanas aangedreven. Door het polyvalent karakter van het systeem kan het ook bij tal van situaties toegepast worden. 

Het voordoek wordt in een aluminium kader bevestigd dat we plaatsen voor het afsluitgordijn. Dankzij dit gaas blijven de vogels buiten. Wanneer het systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, zorgt het vogelgaas voor extra veiligheid. Kinderen hebben geen toegang tot de draaiende rol waardoor de kans op ongelukken miniem is. Doordat we het vogelgaas aan de buitenzijde van de opening bevestigen, houdt de regen het gaas op een natuurlijke manier netjes.

Het systeem wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 10cm bovenaan en 15cm onderaan nodig. 

Bediening

Naargelang de keuze kan het Polysysteem met de hand (zwengel) of motorisch bediend worden. U kunt optioneel ook een klimaatcomputer aansluiten.

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. Ook het vogeldoek is verkrijgbaar in verschillende windbreekfactoren. Bij elke toepassing gaan we op zoek naar de béste oplossing!

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

*Zie algemene voorwaarden

Решения 
Сделано специально для оптимального здоровья Ваших животных

Взаимно с вами мы смотрим на добавленную стоимость наших решений для вашего проекта!

Интересуетесь нашими решениями в других секторах?

Промышленные применения

Архитектурные приложения