Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Achternaam + voornaam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Hondenkennels

Hygiënische infrastructuur voor honden

Een hygiënische infrastructuur voor honden is belangrijk. Zeker wanneer veel dieren samen op één plaats gehuisvest worden, is een hygiënisch verblijf van groot belang.

Denk maar aan hondenkennels, dierenasielen, dierenpensions, dierenkwekerijen en dierenartspraktijken. Met kunststof panelen en roosters maken we deze hygiënische infrastructuur waar.

Hygiënische infrastructuur voor honden – voordelen op een rijtje

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Reinigen

Om de hygiënische infrastructuur voor honden te bewaren, is het belangrijk dat de ruimtes waar ze vertoeven makkelijk te reinigen zijn. Kunststof panelen en roosters worden vervaardigd uit materiaal dat bestand is tegen agressieve substanties zoals mest, urine, vocht…. 

Hygiëne

De panelen waarvan de ruimtes gemaakt worden, zijn zeer hygiënisch: 

  • Gesloten kopse kanten (ook bij maatwerk), waardoor vuil geen kans krijgt
  • Geen randjes of oneffenheden
  • Vlotte reiniging

Hierdoor kunnen er geen inwendige ophopingen ontstaan van schimmels, vuil en bacteriën. Het oppervlak van de panelen is bovendien vlak, wat ervoor zorgt dat ze geen water absorberen en vuilafstotend zijn.

Maatwerk 

Kies zelf uw afmetingen

Met kunststof panelen maken we ruimtes op maat. Ook in wanddikte kan er gevarieerd worden naargelang de vereiste sterkte en stijfheid.

Kies zelf uw kleuren(combinaties)

Kleuren kunnen een rol spelen bij de keuze van de ruimtes. De panelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren naargelang de gekozen dikte. Voor meer informatie over welke kleuren en kleurencombinaties er allemaal mogelijk zijn, kan u steeds bij ons terecht.  

Licht en sterk

De panelen die gebruikt worden, zijn licht in gewicht. Toch zijn ze heel sterk dankzij hun interne cellenstructuur. 

Goede isolatiewaarde

De panelen hebben een goede isolatiewaarde. Dit komt door de lage thermische geleidbaarheid van kunststof en dankzij de hermetisch ingesloten lucht in de cellenstructuur. Inwendige condensatie in de ruimtes wordt hierdoor uitgesloten. 

100% recyclebaar

Alle panelen bestaan uit 100% recyclebare materialen. Ze zijn bovendien vrij van toxische stoffen. Voorafgaand op de aankoop van deze grondstoffen, gebeurt er een systematische kwaliteitscontrole.  

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen