Klantenportret: Kalverhokken bij Jan Cobbaert

Hygiënische kalverhokken die eveneens bijdragen aan uw arbeidsgemak? De Mobibox kan het! Jan Cobbaert maakt reeds enkele jaren gebruik van deze mobiele hokken. Wij brachten een bezoekje aan zijn stal.  

HYGIËNISCH 

Deze naadloos gelaste boxen bestaan uit hermetisch gesloten panelen, waardoor ziektekiemen zich niet kunnen nestelen in gleuven of kieren. Elke box is uitgerust met een dichte, aflopende vloer en achteraan een centrale afvoergleuf voor urine. Dankzij de afvoergleuf genieten Jans kalveren van een droge ligplaats en wordt alle urine afgevoerd naar één plaats. Ook de gang blijft hierdoor droog en proper, waardoor ziektekiemen niet worden verspreid bij de andere dieren. Deze perfect hygiënische omgeving garandeert de gezondheid van zijn kalveren, waardoor hij bespaart op dierenartskosten. 

VERPLAATSBAAR

Wanneer de hokken van de familie Cobbaert gereinigd dienen te worden, brengen ze deze gemakkelijk naar hun reinigingsplaats, dankzij de grote, soepele wielen. De hokken kunnen ook met een verreiker vervoerd worden.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Elk hok is snel en gemakkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger. Dankzij de vlakke panelen, spoelt het vuil vlot weg en blijven er geen ziektekiemen achter. Na ontsmetting worden de hokken teruggeplaatst en zijn ze klaar voor de volgende kalveren. 

SNELLE MONTAGE

De Mobiboxen werden zo goed als gebruiksklaar geleverd bij de familie Cobbaert. Na de montage van de bijgeleverde wielen en het vastzetten van het hekken, konden de kalveren direct hun intrek nemen in het hok. 

Deze hokken zijn precies wat u nodig heeft. Contacteer ons
 

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen