Klantenportret: Mammoetpoorten bij Van de Keybus 

Enorme openingen vragen om een gigantische poort. Met zijn grote afmetingen voldoet de Mammoetpoort perfect aan deze vraag. Familie Van de Keybus koos voor onze Mammoetpoorten om hun opslagloods af te sluiten. Het resultaat mag er zeker zijn!

Van de Keybus beschikt over een grote loods voor de opslag van voedergrondstoffen, meststoffen en graan. De loods is opgedeeld in 8 vakken, zodat alles gescheiden wordt opgeslagen.

Laden en lossen zonder problemen  

Om de goederen in gunstige condities op te slaan, werd de loods afgesloten met onze Mammoetpoorten. Kiepwagens die grondstoffen aan- en afvoeren, rijden voortaan vlot in en uit de loods, zonder de poort uit te rijden of te beschadigen. Dit zelfs met de laadbak omhoog!  

Praktische oplossing  

Onze Mammoetpoorten kunnen breedtes en hoogtes aan tot 16 meter. Dankzij deze mogelijkheid was het plaatsen van slechts 4 poorten van 9,5 m breed en 13 m hoog al voldoende om de volledige loods af te sluiten. Een veel praktischere oplossing dan de loods afsluiten met 8 poorten van 4.75 m op 13 m.  

Ideale opslagomstandigheden  

De Mammoetpoorten zijn gemaakt in een 98% gaas en weren wind en regen. Hierdoor waait er geen stof op in de loods en blijven de grondstoffen droog. Binnenin de loods zal er steeds een natuurlijke lichtinval zijn en circuleert er constant verse lucht.

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen