More images
Less images

Neem vrijblijvend contact met ons op

Formularz kontaktowy

Achternaam + voornaam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Hygiënische infrastructuur voor huisdieren

Huisdieren

Een hygiënische infrastructuur voor kleine huisdieren is belangrijk. Zeker wanneer veel dieren samen op één plaats gehuisvest worden, is een hygiënisch verblijf van groot belang.

Denk maar aan dierenasielen, dierenpensions, dierenkwekerijen en dierenartspraktijken. Met Paneltim panelen en roosters maken we de hygiënische infrastructuur voor kleine huisdieren waar.

Hygiënische infrastructuur voor kleine huisdieren – voordelen op een rijtje

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Reinigen

Om de hygiënische infrastructuur voor kleine huisdieren te bewaren, is het belangrijk dat de ruimtes waar ze vertoeven makkelijk te reinigen zijn. Paneltim panelen en roosters worden vervaardigd uit materiaal dat bestand is tegen agressieve substanties zoals mest, urine, vocht…. 

Hygiëne

De panelen, waarvan de ruimtes gemaakt worden, zijn zeer hygiënisch: 

  • Gesloten kopse kanten (ook bij maatwerk), waardoor vuil geen kans krijgt
  • Geen randjes of oneffenheden
  • Vlotte reiniging

Hierdoor kunnen er geen inwendige ophopingen ontstaan van schimmels, vuil en bacteriën. Het oppervlak van de panelen is bovendien glad, wat ervoor zorgt dat ze geen water absorberen en vuilafstotend zijn.

Maatwerk 

Kies zelf uw afmetingen

Met Paneltim panelen maken we ruimtes op maat van het type huisdier. Ook in wanddikte kan er gevarieerd worden naargelang de vereiste sterkte en stijfheid.

Wij komen de situatie graag bij u bekijken om een oplossing op maat voor te stellen. 

Kies zelf uw kleuren(combinaties)

Kleuren kunnen een rol spelen bij het kiezen van de ruimtes voor kleine huisdieren. De panelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren naargelang de gekozen dikte. Voor meer informatie over welke kleuren en kleurencombinaties er allemaal mogelijk zijn, kan u steeds bij ons terecht.  

Licht en sterk

De panelen die gebruikt worden, zijn licht in gewicht. Toch zijn ze heel sterk dankzij hun interne cellenstructuur. 

Goede isolatiewaarde

De Paneltim panelen hebben een goede isolatiewaarde. Dit komt door de lage thermische geleidbaarheid van kunststof en dankzij de hermetisch ingesloten lucht in de cellenstructuur. Inwendige condensatie in de ruimtes voor kleine huisdieren worden hierdoor uitgesloten. 

100% recycleerbaar

Alle Paneltim panelen bestaan uit 100% recycleerbare materialen. Ze zijn bovendien vrij van toxische stoffen. Voorafgaand op de aankoop van deze grondstoffen, gebeurt er een systematische kwaliteitscontrole.  

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen