Meer foto's
Minder foto's

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam

Maxisysteem Heavy

  • Openingen met een breedte tot 120 m en een hoogte tot 4,5 m
  • Opent van boven naar onder
  • Rolt onderaan op
  • Bevestigingsmaterialen bestaan uit RVS
  • Kan dienst doen in moeilijke omstandigheden
  • Maatwerk
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Constructie en werking

Het Maxisysteem heavy wordt met een ketting boven- en onderaan aangedreven. Aan de bovenste aandrijfbuis bevestigen we over de volledige lengte van het systeem veiligheidsgordels, waarmee het doek gelijkmatig opgetrokken wordt. De twee gepatenteerde veerelementen die zich links en rechts in de onderste doekbuis bevinden, zorgen ervoor dat het doek tijdens het bewegen continu strak blijft. Het afsluitgordijn weerstaat de winddruk dus ten alle tijde zeer goed. De luchtinlaat vindt bovenaan plaats, wat bijdraagt aan een optimale stalventilatie. 

Het systeem wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 20 cm bovenaan en 35 cm onderaan nodig.

Bediening

U kunt het afsluitgordijn bedienen met een handautomaat of een motor. 

Veiligheid

We vinden veiligheid bij het gebruik van onze systemen erg belangrijk. Daarom kan een klimaatcomputer er enkel op aangesloten worden op voorwaarde dat het systeem hoger dan 2,70 m van de grond hangt. Indien dit niet het geval is, kunt u ervoor kiezen om vogelgaas te plaatsen voor het systeem. Als een systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, is het veiliger dat er windbreekgaas voor de draaiende rol geplaatst wordt. Zo is de kans op ongelukken miniem. 

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. 

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

Voordoek

Het Maxisysteem heavy is ook verkrijgbaar met een voordoek. Het voordoek wordt in een aluminium kader bevestigd dat we plaatsen voor het afsluitgordijn. Dankzij dit gaas blijven de vogels buiten. Wanneer het systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, zorgt het vogelgaas voor extra veiligheid. Kinderen hebben geen toegang tot de draaiende rol waardoor de kans op ongelukken miniem is. Doordat we het vogelgaas aan de buitenzijde van de opening bevestigen, houdt de regen het gaas op een natuurlijke manier netjes.

Het systeem met voordoek wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 25 cm bovenaan en 40 cm onderaan nodig.

*Zie algemene voorwaarden

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen