Meer foto's
Minder foto's

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam

Polysysteem

  • Openingen met een breedte tot 100 m en een hoogte tot 2,5 m
  • Opent van onder naar boven
  • Polyvalent karakter: hanteerbaar bij tal van toepassingen!
  • Maatwerk
  • Essentiële onderdelen bestaan uit RVS
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Werking

Het afsluitgordijn rolt op van onder naar boven; de luchtinlaat vindt dus onderaan plaats. Het afsluitgordijn rolt zich over de hele lengte op via een cardanas. Het systeem wordt vaak bij varkens- en kippenstallen toegepast. Door het polyvalent karakter van het systeem kan het ook bij tal van andere situaties toegepast worden. 

Het systeem wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 10 cm bovenaan en 20 cm onderaan nodig. 

Bediening

Naargelang de keuze kan het Polysysteem met de hand (zwengel) of met een motor bediend worden. 

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is.

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

Veiligheid

We vinden veiligheid bij het gebruik van onze systemen erg belangrijk. Daarom kan een klimaatcomputer er enkel op aangesloten worden op voorwaarde dat het systeem hoger dan 2,70 m van de grond hangt. Indien dit niet het geval is, kunt u ervoor kiezen om vogelgaas te plaatsen voor het systeem. Als een systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, is het veiliger dat er windbreekgaas voor de draaiende rol geplaatst wordt. Zo is de kans op ongelukken miniem. 

Voordoek

Het Polysysteem is ook verkrijgbaar met een voordoek. Het voordoek wordt in een aluminium kader bevestigd dat we plaatsen voor het afsluitgordijn. Dankzij dit gaas blijven de vogels buiten. Wanneer het systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, zorgt het vogelgaas voor extra veiligheid. Kinderen hebben geen toegang tot de draaiende rol waardoor de kans op ongelukken miniem is. Doordat we het vogelgaas aan de buitenzijde van de opening bevestigen, houdt de regen het gaas op een natuurlijke manier netjes.

Het systeem met voordoek wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 10 cm bovenaan en 25 cm onderaan nodig.

*Zie algemene voorwaarden

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen