Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Maxisysteem met voordoek

  • Openingen met een breedte tot 120m en een hoogte tot 4,75 m 
  • Opent van boven naar onder
  • Rolt onderaan op
  • Bevestigingsmaterialen bestaan uit RVS
  • Kan dienst doen in moeilijke omstandigheden
  • Maatwerk
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Constructie en werking

Het Maxisysteem wordt met een ketting boven- en onderaan aangedreven. Aan de bovenste aandrijfbuis bevestigen we over de volledige lengte van het systeem veiligheidsgordels, waarmee het doek gelijkmatig opgetrokken wordt. De twee gepatenteerde veerelementen die zich links en rechts in de onderste doekbuis bevinden, zorgen ervoor dat het doek tijdens het bewegen continu strak blijft. Het afsluitgordijn weerstaat de winddruk dus ten alle tijde zeer goed. De luchtinlaat vindt bovenaan plaats, wat bijdraagt aan een optimale stalventilatie. 

Het voordoek wordt in een aluminium kader bevestigd dat we plaatsen voor het afsluitgordijn. Dankzij dit gaas blijven de vogels buiten. Wanneer het systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, zorgt het vogelgaas voor extra veiligheid. Kinderen hebben geen toegang tot de draaiende rol waardoor de kans op ongelukken miniem is. Doordat we het vogelgaas aan de buitenzijde van de opening bevestigen, houdt de regen het gaas op een natuurlijke manier netjes.

Het systeem wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 20cm bovenaan en 35 cm onderaan nodig.

Bediening

U kunt het afsluitgordijn bedienen met een handautomaat of een motor. Optioneel kunt u een klimaatcomputer aansluiten. 

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. Ook het vogeldoek is verkrijgbaar in verschillende windbreekfactoren. Bij elk project en toepassing gaan we op zoek naar de béste oplossing! 

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

*Zie algemene voorwaarden

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen