Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam

Bizonpoort

  • Openingen met een breedte en hoogte tot 4,5m
  • Verstevigde oprolpoort
  • Alle essentiële onderdelen zijn warmbad verzinkt of in aluminium
  • Bevestigingsmaterialen zijn roestvrij
  • Kan dienst doen in moeilijke omstandigheden
  • Maatwerk
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Constructie en werking

De Bizonpoort verkrijgt haar sterkte door de horizontale aluminium verstevigingsprofielen, die aan weerszijden in het gegalvaniseerde geleidingskader glijden. Doordat alle essentiële onderdelen warmbad verzinkt zijn, kunnen onze poorten dienst doen in moeilijke omgevingsomstandigheden. We bevestigen de poort aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor minimum 40cm bovenruimte nodig. 

Bediening

Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u de poort handmatig bedienen of met een motor. 

Veiligheid

We vinden veiligheid bij het gebruik van onze poorten erg belangrijk. Daarom kunnen we de poort uitrusten met een drukbeveiliging. Als de poort als doorgang gebruikt wordt, of bediend wordt vanop een afstand, is dit verplicht. Wanneer de poort zakt en aan de onderzijde weerstand voelt, keert ze automatisch volledig terug naar boven. Pas als je de knop opnieuw indrukt, zakt de poort verder.

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn dat het bovenste deel van de poort daglicht doorlaat, maar het onderste deel van de poort stof, vuil of wind geen kans geeft. Verder kunnen we een deel van de poort op gewenste hoogte voorzien van een transparant deel van 50cm, waardoor u vlot doorheen de poort kunt kijken. Bij elk project en toepassing gaan we op zoek naar de béste oplossing!

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).
 

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen