Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam

Zebrapoort

  • Openingen met een breedte tot 5,8m en een hoogte tot 6m 
  • Perfect voor binnentoepassingen
  • Essentiële onderdelen zijn warmbad verzinkt of in aluminium
  • Bevestigingsmaterialen bestaan uit RVS
  • Kan dienst doen in moeilijke omstandigheden 
  • Maatwerk
  • CE-markering

Constructie en werking

Een Zebrapoort leent zich perfect voor binnentoepassingen! Openingen met een breedte tot 5,8m en een hoogte tot 6m komen hier standaard voor in aanmerking. Bij bepaalde binnentoepassingen kunnen deze afmetingen overschreden worden. In het geval van buitentoepassingen bekijken we elk project apart. Doordat alle essentiële onderdelen warmbad verzinkt zijn, kunnen onze poorten dienst doen in moeilijke omgevingsomstandigheden. We bevestigen de poort aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor minimum 15cm bovenruimte nodig.

Bediening

Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u de poort handmatig bedienen of met een motor. 

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn dat het bovenste deel van de poort daglicht doorlaat, maar het onderste deel van de poort stof, vuil of wind geen kans geeft. Verder kunnen we een deel van de poort op gewenste hoogte voorzien van een transparant deel van 50cm, waardoor u vlot doorheen de poort kunt kijken. Bij elk project en toepassing gaan we op zoek naar de béste oplossing! 

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

*Zie algemene voorwaarden

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen