Meer foto's
Minder foto's

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam

Mammoetpoort

  • Gigantische vouwpoort voor openingen met een breedte en een hoogte tot 16m (bredere en hogere afmetingen op aanvraag)
  • Duurzaam 
  • Bescherming tegen wind, stof en regeninslag 
  • Weerstaat winddruk zeer goed 
  • Essentiële onderdelen in RVS 
  • CE-markering 

De mammoet onder de poorten

De mammoet onder de poorten: gigantisch en supersterk.  Met een Mammoetpoort sluiten we openingen met een breedte en een hoogte tot 16m op een veilige en efficiënte manier af. Zijn de openingen nóg groter? Dan plaatsen we meerdere Mammoetpoorten naast elkaar. We garanderen een oplossing voor elke situatie. 

Ook bij felle wind functioneert de Mammoetpoort probleemloos. Ze haalt haar sterkte uit de horizontale lasbanden, die telkens 2,4 ton aankunnen. Hierdoor weerstaat de poort in haar totaliteit de winddruk zeer goed.  

De Mammoetpoort is niet alleen groot en sterk, ze kan ook dienstdoen in tal van uitdagende omstandigheden. Doordat we gebruik maken van roestvrij staal voor de essentiële onderdelen, kan ze feilloos gebruikt worden in ammoniak- en vochtrijke ruimtes zoals mestopslagloodsen. 

We trachten de doorrijhoogte zo hoog mogelijk te houden, zodat u minimaal ruimteverlies heeft.  

Technisch textiel in functie van noden

De keuze van het type technisch textiel dat we gebruiken voor de poort hangt af van de bestemming van de ruimte en de bijhorende noden. Wij lassen het technisch textiel volledig op maat in onze fabriek, waardoor we de poort precies volgens de besproken noden samenstellen en vervaardigen. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn dat het bovenste deel van de poort daglicht doorlaat, maar het onderste deel van de poort stof, vuil of wind geen kans geeft. Samen met u gaan we op zoek naar de beste uitvoering voor uw project of toepassing.  

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

Bediening

De poort kan enkel met een motor bediend worden.

Veiligheid

We vinden veiligheid bij het gebruik van onze poorten erg belangrijk. Daarom kunnen we de poort uitrusten met verschillende beveiligingen. Wanneer u de poort met een afstandsbediening wenst te besturen of de poort als doorgang gebruikt wordt, is een beveiliging verplicht.  

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen