Het succesverhaal van uw productieve koeien begint hier - Flexibox

De unieke troeven van de Flexibox

  • Machinale uitmesting
  • Groepshuisvesting mogelijk
  • Modulair
  • Uiterst hygiënisch
  • Zeer vlotte reiniging
  • Rechtopstaand werken
Flexibox
Flexibox

Binnenafmetingen

Flexibox Vanaf 0.90 m

Benieuwd naar onze andere kalverhokken? Ontdek ze! 

De eerste 8 weken na de geboorte zijn kalveren het meest vatbaar voor infecties. Kalveren huisvesten in hygiënische en comfortabele kalverhokken is daarom een must om ze de juiste start te geven. 

Vlotte en gemakkelijke reiniging

Om bij te dragen aan een hygiënische huisvesting voor kalveren, is het belangrijk dat de kalverhokken gemakkelijk te onderhouden zijn. Onze polypropyleen panelen zijn hiervoor geschikt, omdat ze vlot te reinigen zijn met een hogedrukreiniger.

De Flexiboxen zijn functioneel opgebouwd en dragen bij aan uw onderhouds- en arbeidsgemak. U kunt bijvoorbeeld na het verwijderen van de uitneembare scheidingswanden, de hokken in een vlotte beweging machinaal uitmesten

Uiterst hygiënische hokken voor gezonde kalveren

Aangezien kalveren zonder enige immuniteit geboren worden en dus heel kwetsbaar zijn, is hygiëne een uiterst belangrijke factor voor de groei van uw kalveren. Aan de panelen vindt u geen enkele naad of kier terug, waardoor bacteriën en ziekteverwekkers zich niet nestelen. Uw kalveren blijven gezond en bijkomende dierenartskosten blijven uit.

Groepshuisvesting mogelijk

Zodra gewenst, worden de kalveren samen gehuisvest. Dankzij de uitschuifbare tussenwanden kan het éénling hok omgevormd worden tot verschillende grotere hokken. Zo speelt u maximaal in op de situatie en kunt u verschillende kalveren samen huisvesten terwijl anderen nog even apart staan.  

Verschillende kleuren en afmetingen

Wenst u de kalverhokken in een reeds bestaande stal? Wenst u diepere kalverhokken? Een bepaalde kleur in gedachten? Het is allemaal mogelijk!

Veiligheid voorop

Kalveren mogen zichzelf niet kwetsen aan hun huisvesting. Wij zorgen ervoor dat er geen scherpe randen aan en in het hok zijn. 

Licht en sterk

Kunststof panelen zijn licht én sterk. Die sterkte hebben ze te danken aan de interne cellenstructuur van de gebruikte 5 cm dikke panelen. 

Goede isolatiewaarde

Kunststof panelen hebben een goede isolatiewaarde. Dit komt door de lage thermische geleidbaarheid van kunststof en door de hermetisch ingesloten lucht in de cellenstructuur. Inwendige condensatie in het kalverhok wordt hierdoor uitgesloten.

100% recyclebaar

Alle panelen bestaan uit 100% recyclebare materialen. Ze zijn bovendien vrij van toxische stoffen. Voor aankoop van deze grondstoffen, gebeurt er een systematische kwaliteitscontrole. 

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen