Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Kabelsysteem met stormbuizen

  • Openingen met een breedte tot 80m en een hoogte tot 2,5m
  • Opent van boven naar onder
  • Rolt onderaan op
  • Bevestigingsmaterialen bestaan uit RVS
  • Maatwerk
  • Kan dienst doen in moeilijke omstandigheden
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Constructie en werking

Het afsluitgordijn wordt aangedreven met een RVS kabel die bovenaan in wieltjes loopt over de lengte van het systeem. Aan deze kabel bevestigen we nylonkabels, waarmee het doek gelijkmatig opgetrokken wordt. Wanneer het doek van boven naar beneden zakt, wordt het tegelijkertijd strak opgerold door de onderste aandrijfas. Het doek wordt dus continu strak gehouden. De luchtinlaat vindt bovenaan plaats, wat bijdraagt aan een optimale stalventilatie. Het systeem wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor 15 cm bovenaan en 25 cm onderaan nodig.

Bediening

U kunt het afsluitgordijn bedienen met een lier en zwengel, een handautomaat of een motor. 

Veiligheid

We vinden veiligheid bij het gebruik van onze systemen erg belangrijk. Daarom kan een klimaatcomputer er enkel op aangesloten worden op voorwaarde dat het systeem hoger dan 2,70m van de grond hangt. Indien dit niet het geval is, kunt u ervoor kiezen om vogelgaas te plaatsen voor het systeem. Als een systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, is het veiliger dat er windbreekgaas voor de draaiende rol geplaatst wordt. Zo is de kans op ongelukken miniem. 

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. 

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

*Zie algemene voorwaarden

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen