Meer foto's
Minder foto's

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam

Middenbuissyteem

  • Openingen met een breedte tot 110m en een hoogte tot 4m 
  • Opent van onder naar boven
  • Rolt in het midden op
  • Bevestigingsmaterialen zijn roestvrij
  • Kan dienst doen in moeilijke omstandigheden
  • Maatwerk
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Constructie & werking

Het systeem wordt in het midden aangedreven waardoor het doek van hieruit naar boven oprolt.

Bij aandrijving van de middenbuis rolt het deel boven en het deel onder de buis tegelijkertijd op. Het systeem haalt haar stevigheid uit deze aluminium middenbuis. Onderaan het doek wordt ook een buis gemonteerd die voor tegengewicht en geleiding zorgt, waardoor het doek mooi oprolt. Het middenbuissysteem is zodanig robuust dat er enkel stormbuizen geplaatst worden tegen de bestaande structuur om de 1,5 m à 1,8 m, met uitbreiding mogelijk tot 5 à 6 meter. Dit zorgt ervoor dat het systeem een strakke uitstraling heeft. Het systeem is divers toepasbaar; het leent zich bijvoorbeeld perfect voor het voederen van dieren.

Het systeem wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie; we hebben hiervoor 10 cm nodig bovenaan. Onderaan hebben we een vaste ondergrond nodig.

Dit systeem is ook verkrijgbaar met een onderbuisaandrijving. 

Bediening

U kunt het afsluitgordijn bedienen met een motor. 

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren 

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. Bij elk project en toepassing gaan we op zoek naar de béste oplossing!

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

Voordoek

Het Middenbuissysteem (ook datgene met de onderbuisaandrijving) is verkrijgbaar met een voordoek. Het voordoek wordt in een aluminium kader bevestigd dat we plaatsen voor het afsluitgordijn. Dankzij dit gaas blijven de vogels buiten. Wanneer het systeem geautomatiseerd wordt, bijvoorbeeld bij gebruik van een afstandsbediening of een weercomputer, zorgt het vogelgaas voor extra veiligheid. Kinderen hebben geen toegang tot de draaiende rol waardoor de kans op ongelukken miniem is. Doordat we het vogelgaas aan de buitenzijde van de opening bevestigen, houdt de regen het gaas op een natuurlijke manier netjes.

Het systeem met voordoek wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 10 cm bovenaan en 40 cm onderaan nodig. 

Dit systeem met voordoek is ook verkrijgbaar met een onderbuisaandrijving. 

*Zie algemene voorwaarden
 

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Curious about our solutions in other sectors?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen