Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier

Naam
Nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven wenst u te ontvangen?

Vouwsysteem met stormbuizen

  • Openingen met een breedte tot 100m en een hoogte tot 5m 
  • Opent van boven naar onder
  • Vouwt onderaan op
  • Geen beknellingsgevaar onderaan
  • Bevestigingsmaterialen bestaan uit RVS
  • Kan dienst doen in moeilijke omstandigheden
  • Maatwerk
  • Weerstaat winddruk zeer goed
  • CE-markering

Constructie en werking

Het vouwsysteem wordt met een motor bovenaan aangedreven. Aan deze aandrijfbuis bevestigen we over de volledige lengte van het systeem veiligheidsgordels, waarmee het doek gelijkmatig opgetrokken wordt. Doordat het doek bij het zakken onderaan opvouwt in plaats van oprolt, is er geen onderaandrijving nodig. Dit vereenvoudigt de mechanica: er is slechts 1 duomotor nodig per 100m. Dit betekent eveneens dat er geen beknellingsgevaar is!

Het systeem wordt integraal bevestigd aan de bestaande constructie, we hebben hiervoor slechts 20cm bovenaan en 50cm onderaan nodig.

Bediening

U kunt het afsluitgordijn bedienen met een motor.

Veiligheid

We vinden veiligheid bij het gebruik van onze systemen erg belangrijk. Aangezien er bij ons vouwsysteem geen onderaandrijving is, is er ook geen beknellingsgevaar. Een klimaatcomputer kan dus veilig aangesloten worden.

Doek: per windbreekfactor tal van kleuren

Het afsluitzeil van het vouwsysteem bestaat uit stevig aaneengelaste horizontale windzeilstroken en zomen. In deze zomen bevestigen we buizen die voor extra stevigheid zorgen. Deze buizen zorgen er bovendien voor dat het doek eenvoudig, strak en gelijkmatig opgevouwen kan worden.  

Mag er helemaal geen regen of wind doorheen het zeil? Of verkiest u toch liever een doek dat ademt? We lassen het volledig op maat in onze fabriek, waardoor een combinatie van verschillende soorten windbreekgaas en dekzeil mogelijk is. 

Onze zeilen zijn per windbreekfactor beschikbaar in verschillende kleuren, en zijn allen brandvertragend (brandklasse M2).

*Zie algemene voorwaarden

Oplossingen 
op maat voor een optimale gezondheid van uw dieren

Samen met u bekijken we de meerwaarde van onze oplossingen voor uw project!

Benieuwd naar onze oplossingen in andere sectoren?

Industriële toepassingen

Architecturale toepassingen